måndag 7 april 2014

det går fort

Så va denna helgen till ända och måndagen här.
I lördags fortsatte vi med stänget borta på betet, nu är det en mittsträcka med stolp som ska upp och taggtråd som ska plockas ner på högersida.. Nicke har dessutom satt upp nya stolpar och isolatorer på vänstersidan. Ja en liten sträcka vid lösdriftshallen ska bytas med. Men det är så lite ;)! Och så ska jag fixa all eltråd som sitter uppe för det ser lite huller om buller och rörigt ut just nu. Skönt att det händer grejer. Bli otroligt gott när första gänget får gå ner dit.

Britt-Marie har dessutom skaffat en liten valp :) så söt e hon, men jätterädd och har väl inte fått den bästa starten i livet. När felix va 8 veckor så va han större än vad hon är nu som 14 veckorsvalp.  Men hon sprang med nere på betet och hade superkul med felix och leiha :).

Igår hade vi Offroadkörning här hemma :) ett gäng kompisar som samlades för en kul dag helt enkelt :)!
Det e sååå kul, jag passade på att åka med jättemycket eftersom det troligtvis va sista gången på flera månader innan jag kan åka offroad igen :(!
Sen igårkväll åkte jag ut till Sandra för att bara få umgås och ha kul,  så Carro och Stina kom med och sen även Annika, blev några timmar med fantastiskt mycket skratt vilket va välbehövligt ;)






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar